Vaste contactpersoon  Eigen productie in China  Duurzaam ondernemen
Vragen? We staan voor je klaar! 015 55 10 51 info@specialthings.be
Special Things China

Hoofdkantoor Guanzhou
Het hart van Special Things China ligt in Guanzhou. Van hieruit worden de andere afdelingen gecoördineerd en de accounting bijgehouden. Het is de hoofdafdeling wat sourcing betreft. De kwaliteitscontroles in de provincie Guangdong worden van hieruit gestuurd. 

Kantoor Ningbo
Centraal gelegen in de provincie Zhejiang  is deze uitvalsbasis onmisbaar voor de productie-opvolging en kwaliteitscontroles in deze regio. In deze provincie wordt zo’n 70% van de orders geplaatst.

Kantoor Xiamen
In de provincie Fujian vertrekken de productie-opvolging en de kwaliteitscontroles vanuit Xiamen. Voor onze talrijke lanyard orders wordt reeds jaren met succes samengewerkt met een vaste fabrikant die hier gevestigd is. Onze collega ter plaatse is voor deze en andere projecten een heel kostbare troef.

Kantoor Fuzhou
Onze productie-opvolger/kwaliteitscontroleur in deze regio werkt hoofdzakelijk samen met onze vaste draagtassen en rugzakken fabrikant. Deze hoogwaardige realisaties bewezen al in heel Europa hun succes, mogen onze klanten al jarenlang ondervinden.

Nl
 
Special Things • Canadadreef 3, 2820 Bonheiden - België • marketing@specialthings.be • T +32 (0)15 55 10 51 • F +32 (0)15 55 14 51