Unieke projecten
Terug naar overzicht
Retro shirts voor wielerfans
Nl

Uitdaging

Vraag klant:

Om 25 jaar wielersponsoring te vieren ging de Nationale Loterij op zoek naar een uniek maar toch budgetvriendelijk retro shirt.

Voorstel Special Things:

Wij stelden een retro shirt voor met sublimatieopdruk, hierdoor kon de opdruk heel de oppervlakte van het t-shirt omvatten en kon er in full colour gedrukt worden. De ondergrond was polyester dry fit materiaal, wat veel gebruikt wordt voor loopshirts.

Onze aanpak

We gingen op zoek naar een gepaste fabrikant voor dit unieke project. Dankzij onze afdeling in China kwamen we snel terecht op de juiste plaats.

Nadat we de goede materiaalkeuze en een gepast drukproces bepaalden konden we de correcte templates aanleveren aan de klant. Hierop baseerde de klant zich bij het aanmaken van het design van de shirts.

p>Er werd door de productie in China een staal ter goedkeuring geproduceerd. Na goedkeuring van het staal deden we een voorstel aan de klant wat betreft de maten en de oplage per maat.

Hierna restte enkel de opvolging van de productie en logistiek. Een taak die we bij Special Things als onze broekzak kennen dankzij ons eigen dochteronderneming ter plaatse.

Resultaat

De Nationale Loterij kon zijn gasten tijdens de Tour de France prachtige shirts aanbieden en deelde deze ook uit aan enkele gelukkige Belgische wielersupporters. Met dank aan Special Things.

 
Special Things • Canadadreef 3, 2820 Bonheiden - België • marketing@specialthings.be • T +32 (0)15 55 10 51 • F +32 (0)15 55 14 51