Unieke projecten
Terug naar overzicht
Kilometerpaaltjes met het hart op de juiste plaats
Nl

Uitdaging

Vraag:

De organisatie van Climbing for Life zocht een leuk cadeau voor hun deelnemers. Het idee was een kilometerpaaltje te maken speciaal voor dit evenement. Bijkomende moeilijkheid: er werd reeds eerder een paaltje gemaakt in plaaster, maar dit materiaal bleek makkelijk te breken.

Antwoord:

Samen met de klant gingen we verschillende opties en mogelijkheden na. De beste oplossing bleek een paaltje van acryl. Dit materiaal is aan te passen naar wens van de klant, is onbreekbaar en bovendien perfect te bedrukken. Een oplossing die op alle vragen een passend antwoord bood.

Onze aanpak

De juiste fabrikant:

We gingen op zoek naar een gepaste fabrikant voor dit unieke project. Dankzij onze afdeling in China kwamen we snel terecht op de juiste plaats.

Het juiste materiaal:

Een goede materiaalkeuze betekent: testen, stalen vergelijken, en meer testen. We bestelden hiervoor stalen in verschillende materialen en uitvoeringen zodat we 100% zeker konden zijn van onze keuze. De keuze is uiteindelijk gevallen op een uitvoering in acryl, omdat dit materiaal dé perfecte oplossing bleek te bieden.

De juiste timing en opvolging:

Het is belangrijk om ook wanneer de productie op gang is, goede opvolging en kwaliteitscontrole te blijven behouden. Hiervoor heeft Special Things de juiste mensen op de juiste plaats, hierdoor konden we ook tijdens dit project de productie opvolgen ter plaatse. Toen de paaltjes al aan het varen waren richting België bleker er meer deelnemers ingeschreven dan voorzien. Special Things zorgde nog voor een extra rush-productie om ook deze deelnemers van een kilometerpaaltje te voorzien.

Resultaat

Special Things leverde een prachtig kilometerpaaltje op, dat voor de deelnemers van Climbing for Life een mooi aandenken is aan een sportieve dag in de Alpen.

 
Special Things • Canadadreef 3, 2820 Bonheiden - België • marketing@specialthings.be • T +32 (0)15 55 10 51 • F +32 (0)15 55 14 51