Unieke projecten
Terug naar overzicht
Geïntegreerde handschoen met klappenteller voor Primus
Nl

Opdracht klant

 
Vraag: Een promotie-tool om toeschouwers tijdens de Ronde van Vlaanderen te motiveren om nog actiever te supporteren voor hun helden.
 
Antwoord: Een activeringscampagne waarbij de 'Clapping Glove' centraal stond. Een ingebouwde teller registreerde het aantal keer dat een supporter in de handen klapte en gaf dit weer op een display. 2.000 'claps' waren goed voor een gratis Primus. Special Things realiseerde deze uniek ontworpen wielerhandschoen.
 

Uw uitdagingen & Onze troeven

 
Kwaliteit & Prijs. Twee eisen die voor elke klant belangrijk zijn. Hoogwaardig materiaal werd door deze klant extra benadrukt, maar moest in evenwicht blijven met het budget. Verschillende opties werden uitgewerkt en een materiaalstaal van elk werd voorgelegd. De keuze ging naar neopreen, een degelijk materiaal gekend binnen de duikwereld.
 
Praktisch & Op maat. De klassieke pedometers voldeden niet aan de voorwaarden die gesteld werden. Ultra dun, makkelijk in de handschoen te verwerken, een klein maar duidelijk leesbaar scherm en een handige resetknop: zo werd deze ‘manometer op maat’ ontwikkeld.
 
Ervaring. Eigen team in China. Procescoaching ter plaatse. Na meer dan 40 jaar ervaring weten we welke fabrikanten dit project (aan)kunnen. Onze eigen crew kon ter plaatse rechtstreeks dit project bespreken met een selectie van de meest geschikte fabrikanten. Zowel tijdens de voorbereidingsfase waarbij stalen ter goedkeuring werden gemaakt, als tijdens het eigenlijke productieproces bleef de communicatie optimaal en kon bijgestuurd worden waar nodig. 
Hierdoor slaagden we in een succesvolle coördinatie tussen de manometer- en handschoenfabrikant en hielden we nauwlettend de strakke timing in het oog.
 

Resultaat

 
In vier uur tijd klapten 3.500 mensen 6.208.372 keer voor hun favoriet. Via sportwebsites kon de tussenstand life gevolgd worden. Primus kwam dankzij deze handschoen uitgebreid nationaal in beeld, zowel in kranten, op de radio als via social media. Meer dan 2 miljoen mensen kregen weet van deze Primus promotie.
 
 
Special Things • Canadadreef 3, 2820 Bonheiden - België • marketing@specialthings.be • T +32 (0)15 55 10 51 • F +32 (0)15 55 14 51