Unieke projecten
Terug naar overzicht
Een ‘vet’ goed promotiepakket voor Bicky dealers.
Nl

 

Uitdaging

Vraag: Trouwe klanten worden door Bicky maar wat graag extra ondersteunt. Dat verdient kwaliteitsvol presentatie- en promotiemateriaal op maat van de Bicky-dealers. Think Bicky, think big, think Special Things

Antwoord:Een breed gamma aan mogelijkheden werd gepresenteerd en Bicky koos onder meer voor: polo’s met geborduurde slagzinnen en een vette knipoog, een ruime, stevige keukenschort, een opvallende buitenlichtreclame, originele keukenhandschoenen, … Maar dé topper is én blijft de Bicky draagtas, want erg gegeerd door zowel frituuruitbaters als hun klanten. Letterlijk op maat gemaakt én ook nog eens pakken gezonder voor het milieu! Een herbruikbare draagtas met een uniek formaat aangepast aan de meest courante bestellingen van de klanten. Zelfs met plaats om blikjes makkelijk mee te nemen. Bovendien van kop tot teen in Bicky-kleuren gemaakt en van een grappige slogan voorzien. Dat vind je niet overal!

Troeven

Onder meer volgende troeven kwamen Bicky uitstekend van pas:

Op maat gemaakt: Bicky wou iets dat op hun lijf gemaakt werd: 100% real Bicky. Zo gevarieerd als hun eigen aanbod. Standaardleveranciers moeten hier afhaken. Special Things speelt een thuismatch! Materiaal, maat, kleur…: smaken verschillen wel degelijk en daarom serveert Special Things telkens het gepaste ‘menu’.

Kwaliteit voor een haalbare prijs: Kwalitatief en innovatief: twee sleutelkenmerken die Bicky en Special Things alvast gemeen hebben. Beide kiezen voor een A-label, zonder consensus. Op maat gemaakt of op smaak gebracht volgens ieders goesting: het kàn tonen beide partners, voor ieders budget!

Logistiek voortouw: Niet alleen de fabricage maar ook de installatie van de lichtbakken, werd door Special Things succesvol verzorgd. Wij waren én zijn het organisatorisch middelpunt, dat afspraken, contacten, e.d.m. coördineert tussen de vele betrokken partijen. Dat lukt door onze jarenlange ervaring, flexibiliteit en volhardend organisatietalent.

Webshop software: Bij een klant met de omvang als Bicky is het nodig te evalueren en te innoveren. Eigen software werd onder onze leiding ontwikkeld om de communicatie tussen de verschillende betrokkenen verder te vereenvoudigen en te versnellen. Een programma waar zowel de frituuruitbaters zelf, als de salesmensen van Bicky en de installateurs op terecht kunnen op een handige en duidelijke manier.

Resultaat

Alle gelanceerde presentatie- en promotiemateriaal werd in die mate enthousiast onthaald bij de frituren en consumenten, dat Bicky haar stevige snack-status bevestigde en versterkte.

Het aanbod kon de vraag niet volgen waardoor bijbestellingen een logische en waardevolle stap waren.

 

 
Special Things • Canadadreef 3, 2820 Bonheiden - België • marketing@specialthings.be • T +32 (0)15 55 10 51 • F +32 (0)15 55 14 51