Vaste contactpersoon  Eigen productie in China  Duurzaam ondernemen
Vragen? We staan voor je klaar! 015 55 10 51 info@specialthings.be
Merchandising

Gepersonaliseerde t-shirts, mokken, travel mugs, handdoeken, en veel meer!

Om je nog beter van dienst te zijn kunnen we sinds kort sommige artikelen zelf personaliseren in België. Ook kleine oplages zijn geen probleem! Heb je een leuk idee maar geen design? Laat het ons weten en we zetten ons grafisch team aan het werk!

Beeldpersonalisatie

Op de meeste van deze producten is ook beeldpersonalisatie mogelijk. Wil je bijvoorbeeld een product voor verschillende bedrijven, op basis van verschillende voornamen of foto’s ontwikkelen? Laat het ons weten en we kunnen je een oplossing op maat aanbieden op basis van de producten uit deze merchandising collectie.

Is je interesse opgewekt? Vraag je offerte online aan

via mail: info@specialthings.be
of telefonisch: 015 55 10 51
T-Shirts

Een t-shirt is maar zo origine als de opdruk. Laat je creativiteit de vrije loop: full colour, foto-tshirt’s, personalisatie. Uiteraard bieden we ook designs op maat aan.

Mok

Ontdek onze ruime selectie sublimatie-mokken. Een logo met gradients of een sterke foto op een mok drukken was nog nooit zo eenvoudig.

Magische mok

Alle eigenschappen van een leuke bedrukte mok. Met magisch effect (zwart of blauw) waarbij de opdruk enkel zichtbaar wordt als er een warme drank in de mok zit.

Smartphone case

Ook smartphone en tablet covers mogen niet ontbreken in een leuke merchandising collectie. Een bedrijfsslogan of een toffe foto in huiselijke sfeer? Allemaal mogelijk.

Muismat

Laat je product of bedrijf naar voor komen met een leuk ontwerp! Deze muismat is het standaardmodel, maar natuurlijk zijn er ook andere versies beschikbaar.

Reismok

Onderweg van je drankje genieten was nog nooit zo eenvoudig. Een full colour bedrukking op een aluminium ondergrond geeft je merk bovendien net dát beetje meer.

Schoudertassen

Deze trendy schoudertassen zijn een gegarandeerde hit. Ze zijn in verschillende kleuren beschikbaar, en nog belangrijker: de voorzijde kan bedrukt worden met jouw full colour logo of opdruk.

Is je interesse opgewekt?

via mail: info@specialthings.be
of telefonisch: 015 55 10 51
 
Special Things • Canadadreef 3, 2820 Bonheiden - België • marketing@specialthings.be • T +32 (0)15 55 10 51 • F +32 (0)15 55 14 51